Hírek, érdekességek

Mesterségem címere: virágkötő művész

A 2012-ben jelent meg az Andalúz könyvkiadó gondozásában ez a nagyon szép, impozáns könyv, melyben leírom a gondolataimat a munkához kapcsolódó érzelmeimről úgy, ahogyan még soha. A rólam szóló rész itt olvasható: MESTERSÉGEM CÍMERE: VIRÁGKÖTŐ MŰVÉSZ

 

2010 január 24-én, vasárnap virágkötészeti bemutatóval egybekötött szakmai napot tartott a Virágpaletta kft, „Virágos ötletek az új esztendőre” címmel.
A bemutatót Dékány-Lantos Anikó az Aszparagusz kft képviseletében és Fürstenczeller Roland, virágkötő mester tartották. A helyszínt Salgótarjánban a NSZFI gyönyörű aulája biztosította. A bemutató kapcsán a szakemberek számos új virágkötészeti megoldásokat láthattak. A virágkötők elsősorban Valentin-napi, és Húsvéti ötleteiket osztották meg velünk. A program végén a különleges alkotások egy részét sorsolás útján a vendégek hazavihették. Kérem, nézze át a bemutatón készített fotókat, hogy Ön is részese legyen a sok gyönyörűségnek. Remélem Önnek is örömet okozhatok majd valamelyik ünnepen az általam készített munkák egyikével.

 

2009. december 12. Luca-nap Ipolytarnócon

"December 12-13-án, az évben utoljára kinyitja kapuit az Ipolytarnóci Ősmaradványok Természetvédelmi Terület. Luca napi megemlékezés keretében a látogatók szebbnél szebb kézműves portékákból választhatnak karácsonyi ajándékot, de saját kezőleg is készíthetnek kosárkát, gyöngy- és bır díszeket vagy csuhébabát a mesterek segítségével. Vasárnapra jó szórakozást ígér a losonci Kármán József Színház társulatának 15 órakor kezdődő kétórás zenés műsora. Gyárfás Miklós Tanulmány a nőkről című darabját mutatják be a Látogatóközpontban. Az Ősfenyő Belépő fogadóépület kiállító termében Rigó Imre festményeit és gobelinjeit, valamint Reibl János vadászati témájú képeit nézhetik meg, ráadásul látogatható lesz a geológiai tanösvény is. A 4-dimenziós, mozgószékes mozi mősora új filmmel bővült; az Ősvilági időutazáson kívül Rexy, a kis dínó kalandjait láthatják az érdeklődők. A világhírő természetvédelmi terület mindkét napon, rendkívüli nyitva tartással, 9-16 óra között várja a látogatókat." (Forrás: NOL)

A rendezvényen virágüzletünk is részt vett, képeinken ízelítőt adunk karácsonyi díszekből, adventi koszorúkból.

 

 

Kapcsolati adatok


Hídvégi Judit
3100 Salgótarján Faiskola út 15.
E-mail: fatyolvirag @fatyolvirag.hu
Tel.: 32-311-840
Mobil: 20-234-4444
          70-947-7123